Wie zijn wij
Hulp nodig? Email naar support@atotzzp.nl

A tot ZZP is opgezet door Tino de Koning en Peter van Kerkhof. Wie zijn zij?

Tino de Koning
Tino is geboren (1979) en getogen in Oostelbeers. Al op jonge leeftijd was hij in de weer met lassen en metaal. Vervolgens is hij als ZZP'er begonnen in het metaal. Tino verhuurt zichzelf m.b.t. het monteren van staalconstructies op locatie tot het plegen van onderhoud aan machines/gebouwen.
Op het moment is het bedrijf van Tino dusdanig gegroeid dat er meerdere ZZP'ers inzetbaar zijn bij verschillende bedrijven, zowel in het onderhoud, monteren van staalconstructies en machine aanpassingen.

Peter van Kerkhof en Tino de Koning zijn vrienden van elkaar en samen zijn zij begonnen aan het opzetten van een frisse nieuwe website AtotZZP.nl speciaal voor de mede-ondernemers!

Peter van Kerkhof
Peter is geboren (1982) en getogen in Middelbeers. Hij is hier opgegroeid als varkensboerenzoon. Van jongs af aan heeft hij meegewerkt op het bedrijf van zijn ouders. Zijn oudste broer heeft het ouderlijk bedrijf voortgezet.
Na zijn opleiding aan de Middelbare Agrarische School te Boxtel heeft Peter verschillende uitvoerende, leidinggevende en commerciële functies in de varkenshouderij bekleed. Later heeft hij via avondscholing aan de Hogeschool HAS Den Bosch de opleiding Management en Bedrijf behaald.
Sinds medio 2012 is Peter zijn eigen bedrijf gestart, genaamd Agro-Connect. Dit bedrijf is gespecialiseerd in uitzenden, detacheren, payrollen en bemiddelen in de agrarische sector. Sinds 2015 werkt Peter nauw samen met Tino. In deze samenwerking proberen zij vakmensen in te zetten voor projecten in onder andere metaal, en assemblageindustrie.