Waarom kiezen voor A tot ZZP
Hulp nodig? Email naar support@atotzzp.nl

Waarom kiest u voor A tot ZZP?

1. Ben en blijf op de hoogte

Droom jij er al langer van om ZZP'er te worden? Maar weet je niet waar je moet beginnen om deze droom waar te maken? Op deze website vind je alle informatie om je op weg te helpen. En ben je eenmaal ZZP'er dan krijg je als ondernemer met van allerhande zaken te maken. Denk bijvoorbeeld aan betaaltermijnen, waar moet je op letten bij het maken van facturen, en wat als je personeel wilt inhuren? Ook hierover vind je op deze website informatie. 

2. Groot werkaanbod

Via het besloten gedeelte van de website vindt u een groot aanbod aan werk voor ZZP'ers. Als u niet bent ingelogd, kunt u eenvoudig zien wat voor soort opdrachten open staan. Zit er een geschikte opdracht tussen? Meld u dan aan bij AtotZZP om toegang te krijgen tot de contactgegevens m.b.t. de opdracht. 

3. Gebruik modelovereenkomsten

De VAR-verklaring voor ZZP’ers is sinds 1 mei 2016 vervangen door een nieuw systeem van modelovereenkomsten.
Via het besloten gedeelte van de website stelt u eenvoudig en snel een modelovereenkomst op. Het enige wat u hoeft te doen, is stapsgewijs de gevraagde gegevens invullen. Vervolgens wordt automatisch een modelovereenkomst gegenereerd welke u als PDF-bestand kunt downloaden.
Alle zaken waarop u dient te letten, zijn standaard in de modelovereenkomst verwerkt. En heel belangrijk: de modelovereenkomst is gecontroleerd door de Belastingdienst.

4. Juridische ondersteuning

De aard van de opdracht en de relatie met de opdrachtgever bepaalt of er gebruik gemaakt dient te worden van een Modelovereenkomst of Overeenkomst van opdracht. Maar hoe weet u wat u nodig heeft? Het systeem van AtotZZP bekijkt wat er nodig is. Een modelovereenkomst is eenvoudig te genereren via ons systeem. Maar wat als u een Overeenkomst van opdracht nodig heeft? In dit geval kunt u kiezen voor juridische ondersteuning. Om te zorgen voor gedegen juridisch advies is AtotZZP een samenwerking aangegaan met RechtDirect. Zij helpen u de Overeenkomst van opdracht op te stellen. Hiermee bent u zeker van een goede omschrijving van de overeenkomst die wettelijk geldig is.

5. Eenvoudig factureren

Medio oktober zal er op deze website een module beschikbaar zijn waarmee u eenvoudig, snel en correct facturen kunt maken en versturen. 

6. Debiteurenbeheer

Maakt u gebruik van de facturatiemodule? Dan zit hier het debiteurenbeheer aan gekoppeld. Het systeem herinnert u eraan wanneer een betalingsperiode verstreken is. Vervolgens verstuurt u via het systeem kant-en-klare herinneringsmails en aanmaningen.