Mooie cadeaus horen bij de kerstperiode. Je kunt er niet alleen familie en vrienden blij mee maken, maar ook zakenrelaties en collega’s. Met een relatiegeschenk laat je zien dat je iemand waardeert. Dit versterkt het de band tussen jou en je klanten. Natuurlijk wil je wel een beetje origineel uit de hoek komen. Hopelijk levert onze top vijf van relatiegeschenken rond Kerst genoeg inspiratie op!

1 – Een paraplu met LED verlichting

In de donkere dagen voor kerst is er kans op regen, storm en sneeuw. Heel sfeervol wanneer je warm binnen zit, maar minder leuk om doorheen te lopen. Behoed je klanten voor een nat pak door een paraplu met LED verlichting cadeau te geven. Dit relatiegeschenk komt in de kerstperiode altijd goed van pas. Het zorgt voor voldoende verlichting in het donker, is duurzaam en gaat lang mee. Bovendien kun je het eventueel laten bedrukken met een eigen logo of bedrijfsboodschap.

Een paraplu met LED verlichting

2 – Een ijskrabber

Een relatiegeschenk moet mooi en praktisch zijn. Wat dat betreft is een ijskrabber een goede keuze. Het biedt eindeloos veel mogelijkheden wat betreft het ontwerp. Zo kun je het eventueel laten bedrukken met je bedrijfslogo of combineren met een parkeerschijf. Of kies in plaats daarvan voor een leuke en opvallende kleur, die de winter iets minder donker maakt.

Top 5 relatiegeschenken zzp

3 – Een powerbank

We gebruiken met zijn allen steeds meer mobiele apparaten, die regelmatig opgeladen moeten worden. Van telefoon tot tablet en e-reader. Een ding hebben ze gemeen: ze zijn altijd eerder leeg dan je zou willen. Hoe handig is het als jouw klanten hun apparaten voortaan op elk moment en op elke plek kunnen opladen, ook zonder stopcontact in de buurt? Een powerbank is het perfecte Kerstcadeau voor jouw relaties!  Door het kleine formaat neem je het gemakkelijk overal mee naar toe. Laat hem bedrukken met je logo, dan worden je klanten regelmatig aan je bedrijf herinnerd.

Powerbank relatiegeschenk

4 – Een kerstschort

Tijdens de kerstdagen staan mensen vaker in de keuken dan gemiddeld. Er moeten immers allerlei lekkere hapjes worden bereid en geserveerd. Wat is er dan een beter relatiegeschenk dan een leuk kerstschort? Het zorgt ongetwijfeld voor hilariteit bij de gasten aan de eettafel. Laat het schort eventueel bedrukken met het bedrijfslogo. Je contacten dragen een uniek schort dat perfect past bij de feestdagen!

Kerstschort - zzp relatiegeschenk

5 – Een winterset

Rond de kerstdagen kunnen de temperaturen flink dalen. Gelukkig houden je zakelijke relaties het altijd lekker warm dankzij jouw bijzondere geschenk, een heuse winterset. Je kunt eventueel zelf een fijn pakket creëren met bijvoorbeeld een paar dikke wintersokken, een aantal mooie geurkaarsjes en een winterdeken. Stop er eventueel nog een fles glühwein bij om het winterpakket compleet te maken. Je klanten zijn ongetwijfeld blij met dit relatiegeschenk, en jij laat zien dat je aan ze denkt.

Gluhwein - relatiegeschenk zzp