Als zzp’er doe je graag wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Natuurlijk moet je dan wel opdrachten tegenkomen die jou aanspreken. Gelukkig is dit via ons platform geen enkel probleem. Wij bieden jou als freelancer talloze opdrachten in de branche waarin jij werkzaam bent. Of het nu gaat om een klus in de agrarische sector, administratieve werkzaamheden, de bouw of de metaaltechniek, wij hebben altijd werk! Omdat we het jou zo makkelijk mogelijk willen maken geven we je onze beste tips om aan leuke klussen te komen.

Een website als online visitekaartje

Voor jou als ondernemer is het uiterst belangrijk om jezelf te presenteren als dé partij om mee samen te werken. Daarom ontkom je niet aan een professionele website. Is het bouwen van een site absoluut niet jouw ding? Besteed het dan uit aan een externe partij. Er zijn talloze webdesigners beschikbaar die deze klus met veel plezier voor jou uitvoeren. Zorg dat je website is gekoppeld aan je social media kanalen. Hierdoor bevorder je de interactie met je doelgroep en dit kan hele leuke klussen opleveren.

Vind opdrachten in jouw regio

Natuurlijk vind je als zzp’er graag passende opdrachten in je directe omgeving. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel of aanbouw aan een woning, klussen in de metaalindustrie of een timmeropdracht, bij A tot ZZP hebben we altijd opdrachten beschikbaar in jouw regio. Natuurlijk kun je ook elders een opdracht aannemen, maar dan ben je wel wat meer tijd kwijt aan reizen. Uiteraard kun je reiskosten in rekening brengen op de te versturen factuur.

Waarom je kiest voor ons platform

Het heeft altijd meerwaarde om opdrachten te vinden via onze site. Waarom dat zo is? Wij zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Je vindt gemakkelijk opdrachten in de regio waarin je werkzaam bent.
  • Na afloop van een opdracht stuur je eenvoudig een factuur via onze site. Voortaan geen gedoe meer met lastige Excel bestanden.
  • Wij bieden je de keuze uit diverse (online) modelovereenkomsten en opdrachtbevestigingen.
  • Dit alles scheelt jou een hoop administratief gedoe en je kunt sneller aan de slag met je opdracht.

A tot Z is het ideale platform voor opdrachtgevers en zzp’ers. Doe er je voordeel mee en ga voor een goed belegde boterham.

Klussen gezocht? Maak dan direct een account aan

Schrijf je in als zzp’er via onze site en ontdek welke klussen er voor jou in het verschiet liggen. De eerste 30 dagen zijn gratis en nemen wij voor onze rekening. Heb je juridische ondersteuning nodig, behoefte aan meer informatie of loop je rond met een prangende vraag? Doe een beroep op onze supportafdeling. Wij staan elke werkdag met veel plezier voor je klaar.

Via A tot ZZP heb je zo de leukste klussen gezocht én gevonden.